【驚】任天堂下一代主機NX性能將會係PS3和PS4之間!?
August 5, 2016
猿人見叄 (131 articles)
Share

【驚】任天堂下一代主機NX性能將會係PS3和PS4之間!?

雖然PokemonGO就真係叻叻豬,幫老任賺大錢;而家用機方面,英國貿易雜誌MCV中所提到、將會在六個月推出的「任天堂NX」並且會有新作瑪利奧和寵物小精靈。然而據報導,新機的顯示機會在PS3和PS4的中間;而根據雜誌所講,任天堂正在努力造緊新的Pokemon,好難去推第二隻瑪利奧;現在有很多遊戲商都在和任天堂傾緊,希望可以接到瑪利奧黎做,包括世嘉,Square Enix,Ubisoft,Activision等等。雖然任天堂打算係遊戲性上彌補性能上的不足,但性能上輸人一大截,睇黎自己內部都真係要諗諗計,點樣Sell「任天堂NX」。唔知有瑪利奥和PokemonGO嘅「任天堂NX」,相信都可以捱到幾耐呢?

通渠通左三十幾年,今次食粥食飯就靠你拉!

通渠通左三十幾年,今次食粥食飯就靠你拉!

重有尼款,尼戈田

重有Pokemon!今次都靠你地拉!

原文:https://mynintendonews.com/2016/08/04/mcv-new-mario-and-pokemon-coming-within-six-months-of-nintendo-nx-launch/