Colopl三巨頭手遊《戰鬥女子學園》動畫化決定!
April 14, 2016 Share

Colopl三巨頭手遊《戰鬥女子學園》動畫化決定!

官方網站:http://colopl.co.jp/battlegirl-hs/index.php

講到Colopl既旗下代表作都應該係《黑貓》同《白貓》,不過真係唔可以講漏《戰鬥女子學園》(バトルガール ハイスクール),呢隻GAME真係不經不覺都出左一年,琴日仲公佈會係今日講動畫化既相關事宜,所以官方Youtube真係多左條片,不過《白貓》同《黑貓》幾時都有份動畫化埋就真係未知之數,始終佢地角色真係太多,唔似《戰女學》咁固定左一班人,點都好,大家真係期待下啦,話唔埋有生之年都可以見到《白貓》動畫化埋架!

l4

從白貓遊戲公告中得知三巨頭就係《戰女高》、《白貓》同《黑貓》,慶祝10萬人訂閱Youtube就拎呢三個遊戲既角色做代表

l1

大大隻字寫住「動畫化決定!」,4月1日又過左咁耐,坂本P應該點都會找數既

l3

出CD並唔止係《白貓》既專利,佢都可以出!(成班囡囡點會出唔到CD先)

上面就係岩岩新鮮出爐既官方新情報影片,而《白貓》之前都有熱心網民整過偽動畫化,不過真正既動畫化其實都有……但係廣告黎。

Share to Facebook