《ENDRIDE》手遊作品《ENDRIDE -十字碎片-》事前登錄展開!
April 9, 2016 Share

《ENDRIDE》手遊作品《ENDRIDE -十字碎片-》事前登錄展開!

事前登錄連結:https://game.endride.jp/registration/

唔知大家有無睇過新番《ENDRIDE》啦?不過異次猿就無時間追新番啦,主要講返就呢套新番將會連住隻手遊《ENDRIDE -十字碎片-》(エンドライド -X fragments-)一齊出,套野既角色原案係由集英社Jump系出身漫畫家《BASTARD!! -暗黑的破壞神-》既作者萩原一至同《浪客劍心》作者和月伸宏擔任,不過遊戲既插畫就由《愛夏的鍊金工房》插畫家左擔任,故事腳本則由曾經擔任《時空幻境 深淵傳奇》編劇之一既實彌島巧負責~有興趣既朋友不妨追追新番仲有搞搞事前登錄啦!

不過套野同隻手遊既角色係唔同既,所以大家維基見到既陣容只係動畫版,跟住落黎就講講目前曝光既手遊版聲優陣容。

e2

卡納塔 CV:花江夏樹

e3

遙 CV:津田美波

e4

丹尼爾 CV:小野友樹

e5

班尼莎 CV:石原夏織

e6

荻尼達 CV:大原沙耶加

e7

亞當 CV:松風雅也

順帶再Hard Sell下,套野4月2日先播,所以最後送埋個開頭比大家,至於點解角色唔同,係因為動畫同遊戲既角色係分開既。