90後童年回憶《跑Online》將推出手遊《Tales Runner Revolt》!
March 30, 2016 Share

90後童年回憶《跑Online》將推出手遊《Tales Runner Revolt》!

相信90後既朋友們(異次猿都係90後)都肯定聽過《跑Online》呢個遊戲,我敢肯定就算你無玩過都肯定聽過,因為廣告實在賣得太多啦!而Nexon今日就對外宣佈正式取得韓國RHAON所開發既《Tales Runner Revolt》(童話跑者:起義)營運權,相信會漸漸係全球既手機遊戲平台上登場同大家見面~

t2

唔知大家最有印象係邊個角色呢?我玩到佢出占就無再玩,同埋我諗鍊金裝又係會賺盡大家既錢……

t4

希望到時玩法同操作唔會差太多,不過我諗30人模式都移植埋相信會玩到大家爆晒粗

t5

而好後期加入既農場元素都會繼續保留,希望一堆特別角色都會繼續有啦~(例如日奈森亞夢) 圖片來源:https://goo.gl/AQj2a7

最後當然用返阿寶(鄧麗欣)當年首洗腦歌黎完場啦!