【絕交神器】進擊的「遙控曱甴」!整蠱朋友無難度!
April 7, 2016
猿人見叄 (139 articles)
Share

【絕交神器】進擊的「遙控曱甴」!整蠱朋友無難度!

有冇諗過日後啲飛曱甴飛入屋個陣係由你屋企個件控制來玩你!?新加坡同美國就有大學成功裝電路版係啲昆蟲上邊之後去控制佢!研究重話可以想昆蟲點行就點行,咁係咪要佢企係度之後用十秒九既速度奔向你!?研究團隊希望可以藉尼啲研究發現,可以為日後的醫療機械扶助手臂做基礎咁話拉!見叄我真係唔太了解拉,只不過我覺得真係好可怕!諗起第日有隻蟲飛埋黎原來係人控制既話,除左驚之外就係嬲,到時絕交又多個藉口。

elysium-01

尼段新聞令小編諗返起2013年既「Elysium」,真係成個支架裝左係個人上面

 

其實尼啲野都已經唔係咩新聞,日本仔都已經做得好成功,雖然真係好勁,甚至可以講係科技上的大突破,但係覺得好嘔心。

EQXA`QL~CWFAM[B)YL%M]OA ]UWJMALH_]TLS](EG0]0ABM II)M%]BAX1@GRBQ})$Q2VM5